Dingen die belangrijk zijn om te bewaren

Beginnen met een blog is toch moeilijker dan ik dacht. Waarom ik dit blog ben begonnen? Dagelijks surf ik op het internet, lees ik boeken, kranten en magazines of ik bel of bezoek mensen om informatie te vergaren. Een groot deel van mijn leven bestaat dan ook uit het vergaren van informatie om tal van redenen.

Gelukkig bestaat er de digitale snelweg, waarbij je heel veel informatie binnen handbereik hebt liggen. Het nadeel is alleen, dat niet al de informatie waar je naar opzoek bent daadwerkelijk makkelijk te vinden is. Er zijn heel veel verschillende websites, maar helaas zijn deze niet allemaal even goed of niet onafhankelijk in berichtgeving. Soms zijn reclame inkomsten belangrijker dan het juist informeren van de website bezoekers. Erg vervelend, maar in sommige gevallen begrijpelijk als het een bedrijf betreft. Wij van wc eend adviseren wc eend, is dan ook vaak te lezen op verschillende websites.

Al mijn zoekwerk op dit blog

Eigenlijk leek het mij een leuk idee om al mijn zoekwerk op te schrijven om er later misschien een website over te maken. Alleen van een website maken heb ik geen verstand, er blijkt van alles bij te komen kijken en voordat ik het wist, was ik alweer uren aan het zoeken naar informatie. De informatie die mij er bij bracht om hier een gratis blog te starten, zodat ik laten er altijd nog voor zou kunnen kiezen om een eigen website te starten. Hierbij  dan ook gelijk het excuus: Ziet mijn blog er niet zo mooi uit of mankeert er iets aan de indeling? Dit kan goed kloppen, ik start nog net en heb veel te leren.

Werken aan dit blog

Hoe vaak ik zal gaan bloggen weet ik eigenlijk niet. Nu heb ik er veel zin en tijd voor vrij, maar hoe dit bijvoorbeeld volgende week is, zou ik nu nog niet kunnen vertellen. Ik zal zo veel mogelijk zoek opdrachten en informatie eerst opslaan in een tekstverwerker en zal het dan plaatsen op het blog. Dit zal er aan het begin misschien iets rommelig uitzien, maar hopelijk zal het me lukken om alles een mooie en georganiseerd plekje te geven op dit blog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s