Wow het werkt allemaal het is gelukt

Mijn eerste blog bericht is helemaal gelukt! Het is me zelfs gelukt om het standaard bericht te verwijderen. Voor vele klinkt dit misschien als iets heel gemakkelijk, maar voor mij is het iets heel groots. Ik keek er namelijk erg tegen op om te beginnen met een blog. Vooral het technische gedeelte stond en staat mij eigenlijk nu nog steeds niet aan. Al moet ik zeggen dat wel leuk is om te leren en sommige dingen erg gemakkelijk zijn. Ander simpele dingen zoals bijvoorbeeld een bericht verwijderen kan weer heel moeilijk zijn.

Gelukkig zijn er genoeg websites te vinden die uitstekend uitleggen hoe een wordpress blog starten werkt. Deze informatie zal ik hier dan ook niet met je delen.

Welke informatie dan wel?

Mijn idee was vooral om informatie te publiceren die ik niet zo snel op het internet kon vinden. Dingen en onderwerpen waar ik misschien wel uren mee bezig ben geweest om er achter te komen hoe iets werkt of wat nu goed is of niet. Of soms heeft het me erg veel tijd gekost om een bepaalde website te vinden, terwijl er een schat aan informatie te vinden is.

Qua onderwerpen zal het van alles zijn wat ik dagelijks tegenkom of eigenlijk tegen aan loop. Van waar kun je het best in bakken, tot het kopen van een domeinnaam om maar even een voorbeeld te noemen. Het zullen in ieder geval vele uiteenlopende onderwerpen zijn in de loop der tijd. Het kan zeker wel voorkomen dat er een tijdje over een zelfde onderwerp geschreven wordt, dan zal dat onderwerp op dat moment belangrijk zijn in mijn leven. Maar het kan zo maar zijn dat het daarna in korte tijd over 3 verschillende onderwerpen gaat.

Dit is dan ook direct de reden waarom ik niet weet hoe ik het blog op het moment in moet richten. Denk dat het makkelijkste is om even zo door te gaan om uiteindelijk een beslissing te nemen. Hoop in ieder geval dat jullie ook iets hebben aan de informatie die ik heb uitgezocht en zo op deze manier vele mensen tijd zal besparen.

Advertenties